Pensiuni Suceava | Cazare Suceava | Hotel Suceava | Agroturism Suceava | Pensiuni Bucovina | Agroturism Bucovina | Cazare Bucovina | Hoteluri Suceava

Trasee recomandate

Pensiunea Leaganul Bucovinei recomanda!

Pensiunea Leaganul Bucovinei Suceava este situata in inima Bucovinei, la distante relativ mici de majoritatea obiectivelor turistice din zona. Principala atractie in Bucovina o reprezinta manastirile medievale pictate, pentru care pensiunea poate organiza tururi la cerere. In afara de manastiri, exista peste 500 de monumente din patrimoniul national situate in Bucovina.

Cateva din traseele cele mai populare ale clientilor nostri in Bucovina sunt mai jos. Va stam la dispozitie cu informatii detaliate despre atractiile din zona noastra.

In orasul Suceava, exista numeroase optiuni de divertisment, de la vizitarea obiectivelor turistice din oras sau din imediata apropiere, pana la optiuni mai inedite precum lectii de echitatie, pescuit sportiv, etc.

Tururi de manastiri

Pensiunea Leaganul Bucovinei organizeaza urmatoarele trasee in Bucovina, cu masina si ghid:

1. Traseul clasic a mănăstirilor din Bucovina: Mănăstirea Humorului, Voroneț, Mănăstirea Moldovița, Mănăstirea Sucevița, Mănăstirea Dragomirna sau Arbore la alegere. Pentru turiștii români includem ca bonus Putna și Chilia Daniil Sihastrul.

2. Traseul de sud-est cu Mănăstirea Probota, bisericile Reuseni și Dolhești, Mănăstirea Slatina, Biserica Albă de la Baia, Mănăstirile Râșca și Bogdănești.

3. Alte mănăstiri propuse: Putna, Sihăstria Putnei, Chilia lui Daniile Sihastrul, Biserica Arbore, Pătrăuți, Părhăuți, Sf.Ilie.

4. Cetatea medievală Neamț, Mănăstirea Agapia, Mănăstirea Sihăstria Neamț, Rezervația naturală de zimbri/bizoni, Casa memorială Ion Creangă, Mănăstirea Secu, Mănăstirea Neamț.

5. Obiective turistice din municipiul Suceava: Cetatea medievală Suceava, Mănăstirea cu moaștele Sf Ioan cel Nou de la Suceava, Bisericile Mirăuți, Sf Dumitru,Sf Nicolae, Mănăstirea Dorințelor(Hagi Kadar), Mănăstirea Zamca,etc.

6. Alte obiective turistice : Atelierul de ceramică neagră de la Marginea, Muzeele de ouă închistrate de la Vama și Moldovița, Mocănița de la Moldovița, Rezervația de zimbri Tg Neamț, Muzeul satului, Muzeul de istorie Suceava, etc.

7. Obiective culturale: Casele memoriale: Ciprian Porumbescu, George Enescu, Nicolae Labiș, Mihail Eminescu, Ion Creangă, Ion Irimescu, etc.

Pensiunea asigură contra cost posibilități de vizitare a acestor obiective turistice. Deplasarea se face cu autoturismul. Asigurăm ghid, iar pentru străini asigurăm translator în limba engleză.