Pensiuni Suceava | Cazare Suceava | Hotel Suceava | Agroturism Suceava | Pensiuni Bucovina | Agroturism Bucovina | Cazare Bucovina | Hoteluri Suceava

Despre Noi

Pensiunea ”Leaganul Bucovinei” * * * * Suceava

  Multe pensiuni din Suceava sunt renumite, având în vedere că Bucovina a fost întotdeauna o zonă turistică importantă, iar Suceava este poarta către turul manastirilor din Bucovina. Fata de ofertele tipice de pensiuni in Suceava, sau agroturism in Bucovina, la Pensiunea ”Leagănul Bucovinei”**** veti gasi frumusetea si linistea naturala specifica Bucovinei, combinată cu proximitatea față de centrul orașului Suceava și ospitalitatea gazdelor. Bucataria noastră, recent mutată într-un spațiu nou, modern și dotată cu echipamente noi, profesionale, vă oferă unul din cele mai bune restaurante din Suceava, cu servire tradițională din Bucovina.

  Oferim clienților condiții deosebite de confort în spațiile de cazare ale Pensiunii , toate fiind modernizate în perioada aprilie 2018 – mai 2019 prin un laborios proiect finanțat cu fonduri europene. În prezent Pensiunea oferă încălzire centrală pe gaz metan, acces Internet WI gratuit, parcare gratuită în limita locurilor existente. Toate camerele sunt dotate cu echipamente noi la băi, mobilier nou, modern, executat din lemn masiv de stejar, uniform ca stil și structură, birou cu minibar, aer condiționat, televizor tip LED, uscător de păr etc. Spațiile de cazare ale Pensiunii răspund cerințelor diversificate ale clienților, cele mai multe oferă condiții de cazare pentru două persoane, dar dispunem și de 2 Suite (apartamente) pentru 4 și chiar 5 persoane, răspunzând astfel nevoilor de cazare pentru familii cu copii.

  Prin proiectul susmenționat am creat o spălătorie profesională , un spațiu SPA cu Jacuzzi și Saună modernă, cu infraroșii, un spațiu de joacă pentru copii, dotate cu echipamente noi, moderne unde, contra cost, clienții adulți sau copiii, pot beneficia de servicii specifice. Între pensiunile din Suceava ne distingem ca unicitate printr- o grădină spațioasă pentru zilele însorite din timpul verii, unde puteți lua masa sau servi un pahar de vin - un final perfect pentru o zi de călătorit în turul manastirilor din Bucovina. În plus, prin grija gazdelor, grădina este o adevărată oază de liniște și un punct de atracție turistică pentru cei interesați, fiind dotată între altele cu pomi și plante exotice, o adevărată minigrădină botanică, unică în zonă. Pentru gurmanzi, dispunem de un grill situat în centrul grădinii, unde se poate face grătar și trăi clipe de neuitat în aer liber. În nopțile călduroase de vară veți fi încântați de melodiile de neuitat ale greierașilor care alungă definitiv oboseala din timpul zilei. În afara grădinii dispunem de terase amenajate pentru servit masa, loc joacă pentru copii, petrecerea timpului în aer liber. Contra cost, pensiunea acceptă animale de companie de dimensiuni mici. Plata serviciilor oferite de Pensiune se poate face cash, anticipat cu OP, cu cardul, cu vouchere de vacanță. Plata se face cel târziu la sosirea clienților la pensiune, iar pentru sărbători și sezon se plătește anticipat. Plata anticipată garantează rezervarea făcută.

  Fie că veniti pentru turism sau agroturism în Bucovina, sau sunteți în trecere în Suceava, veți fi primit cu căldură la Pensiunea ”Leagănul Bucovinei” **** Suceava. Este ideal poziționata pentru vacanță sau weekend în Bucovina, sau pentru deplasări de afaceri în Suceava. La sărbatori importante, ca Paște în Bucovina, Crăciun sau Revelion în Bucovina, Pensiunea ”Leagănul Bucovinei” **** Suceava se pregătește festiv pentru a-și întâmpina oaspeții. Ne remarcăm prin bucatele tradiționale, specifice acestor sărbători.

  Exista suficiente atractii in Bucovina care să vă tenteze. Prin poziționarea în leagănul istoriei Moldovei medievale când s-au construit obiectivele turistice specifice zonei, Pensiunea este baza ideala pentru turul de manastiri din Bucovina. Daca doriți să explorați Bucovina, vă recomandăm unul din tururile cu ghid pe care le oferă Pensiunea ”Leagănul Bucovinei” ****.

  TRASEE TURISTICE PROPUSE: TURUL MANASTIRILOR

  Daca preferați să vă relaxați la pensiune, personalul nostru vă va răsfăța cu bucate ca la mama acasă. Ce-ați putea să vă doriți mai mult?

  Va asteptam,

  Familia Breaban

Certificat de Clasificare cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului
Nr 6559/3292/16.02.2011