Pensiuni Suceava | Cazare Suceava | Hotel Suceava | Agroturism Suceava | Pensiuni Bucovina | Agroturism Bucovina | Cazare Bucovina | Hoteluri Suceava

Localizare

Bine ati venit in Suceava. Bine ati venit in Bucovina.

Pensiunea noastra este localizata in zona verde, rezidentiala a orasului Suceava. Ne gasiti la intrarea in orasul Suceava dinspre Bucuresti pe drumul European E 85, intr-o zona verde, rezidentiala a orasului. Un punct de reper poate fi Galeria Mall, care este la 150m de pensiune.

Adresa: Pensiunea Leaganul Bucovinei Suceava, Bd. Sofia Vicoveanca Nr. 18, Suceava cod postal: 270284 (la intrarea in Suceava dinspre Bucuresti)

Google MapsPuteti ajunge la noi:
Cu masina
Cu trenul
Cu autobuzul
Cu avionul

Cu masina


Dinspre Bucuresti, Iasi, Piatra Neamt, sau orice alta directie din tara cu trecere prin Falticeni: Imediat ce intrati pe raza municipiului Suceava (indicatorul se afla pe partea dreapta), veti vedea pe partea stanga mai multe reprezentante auto (Alpha Romeo, Mercedes, Skoda, Ford). Dupa acestea, tot pe partea stanga, incepe un frumos cartier rezidential de vile, la cca 300 m fiind Pensiunea Leaganul Bucovinei.

In cazul in care nu ati reperat-o si mergeti mai departe, la cca 150 m de pensiune veti intra intr-un sens giratoriu, unde, pe partea dreapta este Galeria Mall. Va intoarceti in directia din care ati veni si ne veti repera usor, de data asta in partea dreapta, la numai 150 m fata de sensul giratoriu.

Daca veniti dinspre Transilvania (Vatra Dornei) veti trece mai intai prin Comuna Scheia, care este la intrarea in oras. La intrarea in Suceava, veti urca o panta usoara avand in stanga o padurice iar in dreapta constructii. Veti intra intr-o intersectie semaforizata unde continuati drumul in directia de mers (inainte). Dupa alti 500 m intilniti o alta intersectie semaforizata, unde va incadrati in dreapta, urmarind directia Falticeni. Continuati 900 m prin fata statiei de benzina Petrom si a Complexului comercial Metro pana ajungeti la un sens giratoriu, unde o luati spre stanga, prin fata Galeria Mall. La 150 m, pe partea dreapta veti gasi un frumos cartier rezidential unde se afla si pensiunea noastra.

Din directia Botosani si Dorohoi, se urmareste directia Centru. Mai intai treceti pe langa Iulius Mall iar dupa ce se trece de acesta se continua spre centrul orasului Suceava (800 m), prin fata Mac Donalds (pe partea stanga), continuandu-se pe drumul principal .Se urmaresc indicatoarele spre Falticeni (Bucuresti). Se trece prin fata Primariei municipiului Suceava si a stadionului de fotbal (pe partea stanga), continuandu-se apoi prin fata Complexului Comercial Metro(in partea stanga), iar la circa 800 m de acesta este un sens giratoriu.Se ia la stanga prin fata Galeriei Mall, la 100 m fiind Pensiunea Leaganul Bucovinei..

Din directia Siret si Radauti, se intra in Suceava prin cartierul Itcani. Se ia spre centrul orasului Suceava, pana la Mac Donalds (lasati in dreapta Biserica Sf. Dumitru, din sec.XVI, cu un turn inalt de piatra si Oul de Paste), apoi se urmaresc indicatoarele spre Falticeni (Bucuresti). Se trece prin fata Primariei Municipiului Suceava si a stadionului de fotbal (pe partea stanga), continuandu-se apoi prin fata Complexului Comercial Metro (in partea stanga), iar la circa 800 m de acesta este un sens giratoriu. Se ia la stanga prin fata Galeriei Mall, la 150 m fiind Pensiunea Leaganul Bucovinei.

Cu trenul

Suceava are doua gari, pozitionate la doar la 10 minute de mers cu trenul una de cealalta.

Pentru informatii CFR, apasati aici pentru mai multe informatii.

Gara Burdujeni:

Maxi taxi nr. 6 si 9; Autobuz nr. 2;

Gara Suceava Nord (Itcani):

Maxi taxi nr. 1 si 12 ; Autobuz nr. 5

Coborati la statia Galeria Mall, pensiunea fiind situata la cca 150 m fata de acest stop.

Gara principala, Suceava (Burdujeni), este si obiectiv istoric, fiind construita de austrieci in urma cu peste 200 ani. Cealalta gara, Suceava Nord (Itcani), este de regula cap de linie pentru majoritatea traseelor, mai putin cele dinspre Transilvania, unde trenul stationeaza doar in Suceava (Burdujeni);

Distanta de la fiecare din cele 2 gari pana la Pensiunea Leaganul Bucovinei este aproximativ egala, de circa 8 km. De la oricare din cele 2 gari se poate ajunge la pensiune cu taxiul (cca 15-20 RON), cu autobuzul sau maxi taxi (1,5 RON de persoana).

Cu autobuzul

Autogara Suceava este situata la cca 4 km fata de pensiune.
De la autogara se poate ajunge la pensiune cu taxiul (10-12 RON), cu maxi-taxi sau autobuzul, in cca 10 minute.

Maxi taxi nr. 6,9,12,13,15 ;

Coborati la statia Galeria Mall, pensiunea fiind situata la cca 150 m fata de acest stop

Cu avionul

Fata de aeroportul Suceava - Salcea (SCV), pensiunea este situata la cca 15 km. De la aeroport se poate ajunge la pensiune cu taxiul in cca 20 minute, pret cca 40 RON.

Cu instiintare prealabila, pensiunea poate organiza contra cost transportul turistilor de la aeroport.

Aici puteti gasi mai multe informatii despre orarul de zbor.

Distante utile

Fata de centrul orasului Suceava, pensiunea este situata la cca 2,5 km. Din/catre centrul orasului se poate ajunge cu taxiul, maxitaxi sau cu autobuzul in 5 - 10 minute.

De la Pensiunea Leaganul Bucovinei la puncte de interes:
-Statie autobuz, maxi taxi din apropierea pensiunii: 150 m ;
-Centrul orasului Suceava : 2,5 km ;
-Autogara Suceava 4 km
-Gara Suceava (Burdujeni sau Itcani) : 8 km
-Aeroport Salcea: 15 km.
-Manastirea cu moastele Sf. Ioan cel Nou de la Suceava, 2,5 km
-Cetatea Medievala a Sucevei: 5 km
-Manastirea Dragomirna : 15 km
-Manastirea Voronet: 35 km
-Manastirea Putna: 70 km
-Manastirea Sucevita: 50 km
-Manastirea Probota: 50 km
-Manastirea Slatina: 70 km

Apasati aici pentru mai multe informatii cu privire la distante utile in orasul Suceava.

Va asteptam,

Familia Breaban