Pensiuni Suceava | Cazare Suceava | Hotel Suceava | Agroturism Suceava | Pensiuni Bucovina | Agroturism Bucovina | Cazare Bucovina | Hoteluri Suceava

Pensiunea

Pensiunea ”Leaganul Bucovinei” * * * * Suceava

  În primăvara anului 2019, visul nostru de a moderniza pensiunea aflată în inima Bucovinei a devenit realitate.

  Pensiunea ”Leaganul Bucovinei”**** Suceava este un colț de rai - de la cele 13 camere spațioase disponibile pentru oaspeții noștri, la grădina plină de miresme și culori, până la bucatele alese pregătite în bucataria noastră tradițională, atmosfera care domnește este primitoare și familiară.

  Legănul Bucovinei**** Suceava este ideal poziționată, la intrarea în Suceava dinspre București, ușor accesibilă cu mașina, în apropiere de Complexul Comercial Metro. Este situată în zona verde, rezidențială a orașului și beneficiază de acces facil atât pentru centrul orașului (10-15 minute), cât și pentru rutele naționale.

  Este o clădire cu 2 etaje, fiind clasificată la 4 stele de către Ministerul Turismului. Cele 11 Camere Domnești și 2 Suite Deluxe disponibile sunt finisate la standarde moderne, cu același stil interior, birouri cu minibar încorporat, centrală termică pe gaz metan, cu baie proprie, apă caldă non-stop, uscător de păr, TV cablu, aer condiționat (AC), etc. Pensiunea dispune de posibilități diversificate de agreement între care o grădină frumos amenajată cu grill și mese pentru servit masa în aer liber, o Saună și un Jacuzzi, loc de joaca pentru copii,contra cost, Internet Wi-Fi gratuit pentru toți clienții, acces la spațiu verde cu terase.

  Parcarea în limita locurilor disponibile se află în fața clădirii în care funcționează pensiunea cât și în curtea interioară, fiind gratuită.

  Pensiunea este înconjurată de o grădină spațioasă plină cu flori și pomi fructiferi care în timpul verii, este un adevărat refugiu, fiind amenajată pentru recreere. Sauna, Jacuzzi, locul de joacă pentru copii, grătarul, leagănul, șezlongurile, pergola, fântâna tradițională și mesele exterioare completează ambianța plăcută și reprezintă un punct de atracție pentru oaspeții Pensiunii.

  Intimitatea și liniștea zonei, cumulate cu proximitatea față de oraș (10-15 minute pe jos) precum si poziționarea excelentă față de căile de acces sunt atuurile noastre pentru succesul unei șederi cât mai plăcute în orașul Suceava, în inima Bucovinei.

  La aceasta se adaugă curățenia ireproșabilă și atenția gazdelor pentru toți clienții, pe care îi considerăm oaspeți dragi.

  Pensiunea ”Leaganul Bucovinei” * * * * Suceava este o bază excelentă pentru turul de manastiri din Bucovina. Majoritatea obiectivelor turistice importante din Bucovina sunt amplasate pe o rază de maximum 2 ore de mers cu mașina. Pensiunea asigură la cerere turul de mănăstiri. În costul turului se asigură ghid, iar pentru străini,translator în limba engleză.Certificat de Clasificare cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului
Nr 6559/3292/01.07.2019