Pensiuni Suceava | Cazare Suceava | Hotel Suceava | Agroturism Suceava | Pensiuni Bucovina | Agroturism Bucovina | Cazare Bucovina | Hoteluri Suceava

Testimoniale turisti

Testimoniale turisti

Pensiunea Leaganul Bucovinei este o oaza de liniste, destindere si bun gust. Amenajata cu decoratiuni interioare specifice zonei, ofera turistului sau omului de afaceri care trece prin frumoasa Bucovina un loc de popas si relaxare cu totul deosebit. Pensiunea, gradina cu foarte multe flori si fructe, servirea ireprosabila, conditiile de cazare excelente si mai ales ospitalitatea deosebita a gazdelor te fac sa te simti aici ca acasa si sa-ti doresti sa revii cat mai curand.
(Otilia si Pavel Mare, Baia Mare)

Prima delegatie in 15 ani in care ne-am simtit ca acasa la "Leaganul Bucovinei". Vom reveni si in concediu.
(Tudor Migia)

In Bucovina mea draga am gasit oameni deosebiti ca cei de la "Leaganul Bucovinei" drept pentru care le urez sanatate, bucurii si felicitari pentru primirea care o fac clientilor si mie. Sa va fie viata frumoasa ca florile din gradina Bucovinei.
Cu drag,
(Laura Lavric)

Pensiunea "Leaganul Bucovinei", un locas in care te simti acasa, cu multa caldura si ospitalitate.
Va multumim mult.
(Fam. V. Simion, Bucuresti)

Felicitari si success!
(Emil Constantinescu, fost presedinte al Romaniei)

Multumim mult pentru ospitalitatea si clipele placute pe care le-am trait in "oaza" dvs. de liniste.
(Fam. Albert Marco si Cristina)

Ce inseamna pentru mine "Leaganul Bucovinei"? Un loc unde ma simt acasa, un loc unde ospitalitatea gazdelor este acea sclipire care m-a impresionat din prima clipa.Un loc in care revin intotdeauna cu placere.
Va multumesc ca m-ati primit in Casa Dvs.
(Un client fidel)

Multe multumiri pentru atentia cu care am fost inconjurati. Suntem impresionati de stilul si designul constructiei, pastrarea frumusetilor naturale, cu aceasta gradina superba. Vom reveni cu placere daca vom mai avea ocazii si vom fi sanatosi, ceea ce va dorim si dvs.
(Fam. Dr. Constantin si Paula Bilcau si copii lor din SUA)

Exista oameni care te primesc cu ospitalitate si exista oameni care te invita cu drag, din toata inima si in inima lor. Acest loc si bucuria sincera de oaspeti te fac sa te simti in sfirsit acasa. Va multumim,
(Daniel Nistor)

Pentru Andrei si Aura, daca toata lumea ar fi corecta ca dvs. turismul ar fi de 5 stele.
Un client fidel.
(Vali Craciunescu )

Leaganul Bucovinei este o Pensiune de vis, ce imbina in mod perfect originalitatea, rafinamentul, luxul si relaxarea.
(Camelia Gavril, Bucuresti)

Ne bucuram sincer sa vedem compatrioti care reusesc in afaceri; in domeniul turismului ati reusit sa create facilitate de clasa internationala si avem convingerea ca indiferent de dificultatile inerente inceputului veti reusi si veti prospera.
(Comandor aviatie, Victor Strimbeanu)